Chcesz zjeść śniadanie na świeżym powietrzu a swoje podniebienie uraczyć niesamowitymi smakami?
Musisz koniecznie odwiedzić Targ Śniadaniowy w Sopocie.
Cudowna inicjatywa podczas której można spędzić wspaniały sobotni poranek na łonie natury,
zrobić zakupy u lokalnych producentów oraz wziąć udział w Warsztatach Kulinarnych.
Ja wybrałam się na Targ w ubiegłą sobotę.
Zakupy, drugie śniadanie na kocyku oraz warsztaty kulinarne Świeża Inicjatywa
prowadzone przez Ewę autorkę bloga Moje Twory Przetwory okazały się wspaniałym sobotnim czasoumilaczem.
Podczas warsztatów przygotowywaliśmy naleśnikowe zawijasy z wędzonym pstrągiem ala'sushi.
Smakowały wyśmienicie, a ich przygotowanie dostarczyło dużo radości.
Zapraszam na fotorelację :)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz